hits

Barber recommendation in London

31.08.2016 - 17:01 Ingen kommentarer

Skal du til en barber shop, og har planer om å dra til London, så må du definitivt ta turen innom Ruffians Barbers.

(English text below)

Etter første gangen ble jeg frelst, og med god grunn.

Jeg skulle på London Fashion Week, og dagen før hadde jeg vært hos en frisør i Oslo, og var kort sagt blitt skamklipt. Så det første jeg gjorde da jeg kom til London var å forsøke å finne en salong som så ut til å kunne rette skaden.
Og det fant jeg virkelig.

 

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

For det første er salongen superfresh. For det andre er folka kjempehyggelige, og atmosfæren avslappet. For det tredje serverer de øl.

Også er de genuint dyktige.

 

Første gangen jeg var der, møtte jeg håreksperten Richard Tucker, som klarte å få et ellers skamklipt hode til å se både presentabelt og passe stylet ut, til tross for å ha lite å jobbe med (bokstavelig talt). Sjekk ut Instagram-en hans her. (PS: Nå er Richard i Shoreditch-avdelingen.)

Da jeg var i London nå nylig, var det helt klart at jeg måtte innom for en touch-up, og Richard rydda også opp i skjegget, så jeg ble klar til rød løper og premieren til "Suicide Squad" (her kan du lese mer om hva jeg gjorde der).


Anbefaler virkelig å ta turen innom Ruffians Barbers neste gang de er i London.

De holder til midt i Covent Garden, i 27 Maiden Lane.


English:

If you're in need of a good barber, and you're planning on going to London, you definitely need to check out Ruffians Barbers in Covent Garden.

I was hooked after my first time, and with good reason.

 

I was going to London to cover Fashion Week, and a hairdresser in Oslo had managed to muck up my hair.

The first thing I did when I arrived in LDN was to look for a good barber shop to repair the damage. Safe to say, I found one.

 

Firstly, the salon is super fresh. Secondly the people there are extremely nice, and the atmosphere really relaxed. Thirdly, they serve beer.

And they are genuinely talented.

 

I go to hair wizard Richard Tucker, and when I was in London recently I definitely had to visit Richard at Ruffians. He gave me a perfect touch-up and groomed my beard, in order to make me red carpet ready for the "Suicide Squad" premiere (read about it here). (PS. Richard is now at the Shoreditch-department)

 

I definitely reccomend to stop by Ruffians Barbers next time you're in London.

You can find them on 27 Maiden Lane, in Covent Garden.

 

 

More on Instagram: @danielbratterud

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar