hits

Moods of Norway SS17 - Oslo Runway

13.02.2017 - 12:44 Ingen kommentarer

Moods og Norway leverte nok en gang en sterk og salgbar kolleksjon, som imponerte både meg og flere andre i motepressen.

- Kolleksjonen var inspirert av den koselige kolonihagen der den norske sommeren møter storbyens kjas og mas, fortalte designere og gründere Simen Staalnacke og Peder Børresen etter showet.

For dame var det lange, luftige sommerkjoler i blomsterprint, flagrende skjørt, og voluminøse bluser. Dette var satt i kontrast til skarpe skjorter og tøffe bomberjakker. To key pieces var også den skråkuttede genseren med teksten «tropenatt» og t-skjorten med trykket «Anette Stai», som garantert kommer til å bli utsolgt.

Hos herrene fortsatte Moods-gutta selvsagt den skeddersydde stilen, men i langt mer avslappet form. Blazere ble kombinert med skarpkuttede shorts, og skjortene ble kombinert med bomberjakker og croppede bukser.

 

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY


Follow me on Instagram: @danielbratterud
 

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

 

Husk: Finner du noe du liker fra visningen, kan det være lurt å sikre seg det. Moods of Norway er de eneste i Norge som selger «i sesong», hvilket betyr at plaggene er til salgs umiddelbart etter visningen.


Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar