hits

Min første dag på båten Skattejakten.LIVE

19.06.2017 - 18:45 Ingen kommentarer

Da var eventyret i gang i fantastiske Nord-Norge.

Innflyvningen til Bodø var helt vill, og jeg fikk sitte i cockpit på landingen. Har du muligheten til å oppleve Nord-Norge, så grip den! Det er så utrolig vill natur her.

Jeg møtte Cathrine og resten av crewet (produsent Rolf og båtfører Jens), og første seilturen gikk fra Bodø til Reine i Lofoten.Siden jeg kom på et senere fly ble det kveldsseilas på oss, og første dagen gikk til å akklimatisere meg.

Den første halvtimen tøffet vi rolig ut, og det var utrolig digg å bare sitte og se utover havet og horisonten. Ulikt meg å finne en sånn ro, men overraskende terapeutisk med den naturen.

Deretter ble sjøen røffere, og etter en time måtte jeg kaste inn håndkledet og legge meg nede på lugaren. Ikke at det hjalp så veldig, for jeg fikk absolutt ikke sove, men jeg kasta heldigvis ikke opp.

Der ble jeg liggende i 5 (!) timer over hard sjø, før det endelig roet seg, så vi kunne seile innover mot Reine. Å se Lofoten nærme seg med sine majestetiske fjell og verdesskjente rorbuer i midnattssol, er noe jeg aldri kommer til å glemme.


I morgen er planen å gjøre noen intervjuer og reportasjer om lokale skatter, også hører jeg noen rykter om en berømt fiskerestaurant på kvelden.

Sjukt å få være med på et sånt eventyr sammen med en av sine beste venner. Hvor heldig går det an å bli?

 

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar