hits

Min tredje dag på båten Skattejakten.LIVE

21.06.2017 - 13:44 Ingen kommentarer

Det ble en røff nattseiling med hard sjø fra Reine til Ballstad, så vi fikk bare sovet noen få timer før det var opp for nye skatter.Det første vi gjorde var å besøke Sareptas hus i Ballstad, hvor Elin viste frem lokal mat, delikatesser, interiør og ikke minst et eget kunstgalleri. Vi traff også Ragnhild fra Lofoten Wool, som produserer lokal og norsk ull og fokuserer på kvalitet og gjenbruk.


Deretter møtte vi selveste Børje Møster, som ikke kan kalles noe annet enn en helt. Han har startet initiativet In The Same Boat, og har vervet et internasjonalt team som reiser langs norskekysten og plukker søppel på strender og under vann! Dette gjør han for egen regning, uten noen form for ekstern finansiering.

Jeg ble skikkelig engasjert, og det tror og forventer jeg de fleste ville blitt. Sjekk ut det han gjør her!

Etter en kjapp pust i bakken gikk ferden til Aalan Gård som lager Norges kanskje beste oster - i alle fall hvis vi skal stole på alle prisene de har vunnet.

Etter det koste jeg med purka Klara (en setning jeg aldri trodde jeg skulle skrive). Jeg fikk også lov til å gjete typ hundre geiter ned fra fjellet. Sjukt.Ble der i mange flere timer enn det vi egentlig skulle, og var ikke hjemme før på kvelden.

Her er det lyst hele døgnet, så på natta bestemte vi oss for å bestige fjellet Ballstadheia.

For et syn. Det er så mange inntrykk her at det er vanskelig å forklare. Lofoten må bare oppleves.


 

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar