hits

Blogg

Den beste barbermaskinen for menn?

Samarbeid


Å finne riktig barbermaskin til gutta kan være en utfordring, og personlig har jeg vært igjennom en rekke maskiner og merker, av varierende kvalitet.

Men så ble jeg tipset om denne saken fra Babyliss, nemlig maskinen Le Designer.

Den er en racer av en barbermaskin, og jeg er dritfornøyd.

Den er sylskarp,og nøye til tusen. Bare pass på instillingene! Denne maskinen er såpass god at den faktisk går på tideler av millimeter - noe jeg lærte the hard way.

Jeg skulle ha skjegget på 6 mm, men klarte å sette den på 0,6. Så da ble jeg 17 år igjen.

Men men, det sier bare mer om hvor nøye maskinen kan være.

Garantert julegavetips om du skal kjøpe shaver til far, bestefar, kompisen eller typen.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Og ja: Når du skal vaske den trykker du bare på en knapp, så åpner maskinen seg automatisk så bladene enkelt kan skylles. Kung.

Spesielt likte jeg denne lille gadgeten til høyre. Den gjør hele forskjellen når det kommer til finpuss av linjer og halsen.

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

Nice Surprise for Norwegian Men - The Manbox

shoutout


Opp igjennom karrieren har jeg prøvd enormt mange produkter, typ ekstremt. Gjennom både blogg og sjef for Side3 Stiltips, føler jeg at jeg til tider har vært en levende testkanin for lanseringer av herreprodukter.

Naturlig nok har jeg klart å finne mine klare favoritter, men det har tatt lang tid.

De fleste menn har ikke tid eller "gidd" til å teste produkter i hytt og gevær, men huden har like stort behov for å behandles riktig. Derfor er det helt topp at menn nå kan få en egen Manbox med spesielt utvalgte produkter.

Manbox funker på følgende måte:

1: Du bestiller en Manbox glossybox.no. 2: folka der plukker ut 5 produkter spesielt tilpasset menn. 3: Du får den levert i posten en gang per sesong.

I denne utgaven var det:

L'Oréal Hydra Energetic Shower Gel (@lorealmen) - Monu Professional Vital Eye Gel (@monuskincare) - Lucleon armbånd (@trendhim_official) - Válquer Ice Hair Mask (@valquer_laboratorios) - Evosave Shave by Touch (@evoshare)

Sjekk ut Manbox her

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Meeting Gigi Hadid

tb


Nå begynner snart moteukene, og det betyr at det er klart for Bread & Butter by Zalando igjen.

Noe av det sjukeste jeg gjorde i fjor var å møte Gigi Hadid.
Jeg var invitert på Bread & Butter-messen i Berlin med Zalando, og fikk muligheten til å ta noen snaps med modelldronninga.

Som man ser var jeg sjukt rød og blank i øynene på grunn av pollenallergi.
Neida, jeg var bare litt bakpå. Og rørt. Neida. Joda.

Can't wait for the next Bread & Butter by Zalando.

All photos: Gigi Hadid

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Min femte dag på båten Skattejakten.LIVE

Nesland


Torsdagen stod vi opp tidlig for å besøke en av Lofotens mest grepa damer.

Klokken 10 sharp ble vi hentet av kunstner Lill-Anita O. Svendsen som driver Galleri Nesland.

Den herlige dama bor på nevnte Nesland - en liten perle av en skjult skatt med helt fantastisk super natur. Der fikk vi oppleve den lokale floraen, den deilige kunsten hennes og til og med ei lita rypejakt. Hva skjer med at Nord-Norge har alt?Her ble jeg også utsatt for et måkeangrep. Sånn på ordentlig...

Det som skjedde var at jeg fant et måkereir, og skulle ta bilder av det... (JA, jeg vet at man aldri skal ta på verken eggene eller reirene, så jeg tok bare bilder.)

Men så kommer det en flokk måker. Og nå kødder jeg ikke. Ikke for å overdrive, men de var piiiissed og i forsvarsmodus - i flokk.

De kom som hvite torpedoer fra himmelen. Nebbet først, med drapsropene som gikk i store hyl: ka-kah, ka-kah.

Denne turen har handlet mye om at jeg skal bli trygg på dyr, men den opplevelsen der var helt J*VLIG. Jeg løp for livet nedover svabergene, måkene hakk i hæl og veivet med armene i en evighet, og var svett som F da jeg kom frem.

Lesson learned: La naturen være i fred når det gjelder.

(Btw, her fikk bildet - etter svette og tårer)

 

Etterpå lagde vi et festmåltid av dimensjoner, med lokale delikatesser:
Langstekt lammmeskank fra Lofotlam, kokt lokal-laks og en spesialitet som het Gammelsteik. Jeg blir faktisk totalt bortskjemt på smaksopplevelser her i Nord.

På vei hjem var vi trøtte og slitne, og sovna i bilen.

Så ble vi vekket til et av de vakreste synene jeg noen sinne har opplevd, nemlig Uttakleiv.

Altså, jeg er sjokkert over at slike steder faktisk finnes. Uttakleiv har alt:
Hvite sandstrender, sjøslipte steiner, idylliske sletter som strakk seg ut ifra frodige, dramatiske, majestetiske fjellvegger.

DÉT topper det meste jeg har sett.

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Min fjerde dag på båten Skattejakten.LIVE

Den store matdagen


 

Onsdagen tok vi en velfortjent rooolig morgen, og sov lenge etter lange dager fylt til randen med ville opplevelser. Vi våknet igjen i Kræmmarvika havn, som er en idyllisk plass man egentlig bare kan drømme om.

Starten av dagen gikk til å reise rundt i lokalområdet for å samle inn mat til kveldens store grillfest for lokalbefolkningen. Det var helt utrolig å se hvor gavmilde folk var med den enorme variasjonen av råvarer.Vi tok også en prat med Ingvar fra Feskarstua, som hadde enorm kunnskap om området, med en helt fantastisk fortellerevne. Der fikk vi også smake  fiskesuppe med ekte tørrfesk. Sjukt digg.

Deretter inviterte til grillfest med lokale råvarer fra blant annet Aalan Gård, Lofotlam, Fagerlia Gård, Lofotlefse, Johnsens Ferskvare, Horns Slakteri, og Coop Xtra Leknes.

Som om ikke det var nok, fikk vi sove i en ekte rorbu, som har vært en lang drøm for meg.

TAKK til Ballstad og Kræmmarvika for noen ekstremt opplevelsesrike og deilige dager.

(Jeg sitter faktisk og smiler på dekk mens jeg skriver dette.)

I morgen går turen til Nesland til et helt spesielt galleri, og jeg hører også rykter om mystiske og overveldende Uttakleiv.

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

The Lonely Goatherd: Part Lofoten

"High on a hill was a lonely goatherd"


 

Gårdsbesøket på Aalan Gård var noe av det vakreste jeg har vært med på. Jeg er kanskje ikke den "tøffaste" blant dyr, men et eller annet skjedde på Aalan.

Jeg antar at når man finner seg selv midt i en flokk geitekillinger, så blir man solgt <3

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

Min tredje dag på båten Skattejakten.LIVE

Det ble en røff nattseiling med hard sjø fra Reine til Ballstad, så vi fikk bare sovet noen få timer før det var opp for nye skatter.Det første vi gjorde var å besøke Sareptas hus i Ballstad, hvor Elin viste frem lokal mat, delikatesser, interiør og ikke minst et eget kunstgalleri. Vi traff også Ragnhild fra Lofoten Wool, som produserer lokal og norsk ull og fokuserer på kvalitet og gjenbruk.


Deretter møtte vi selveste Børje Møster, som ikke kan kalles noe annet enn en helt. Han har startet initiativet In The Same Boat, og har vervet et internasjonalt team som reiser langs norskekysten og plukker søppel på strender og under vann! Dette gjør han for egen regning, uten noen form for ekstern finansiering.

Jeg ble skikkelig engasjert, og det tror og forventer jeg de fleste ville blitt. Sjekk ut det han gjør her!

Etter en kjapp pust i bakken gikk ferden til Aalan Gård som lager Norges kanskje beste oster - i alle fall hvis vi skal stole på alle prisene de har vunnet.

Etter det koste jeg med purka Klara (en setning jeg aldri trodde jeg skulle skrive). Jeg fikk også lov til å gjete typ hundre geiter ned fra fjellet. Sjukt.Ble der i mange flere timer enn det vi egentlig skulle, og var ikke hjemme før på kvelden.

Her er det lyst hele døgnet, så på natta bestemte vi oss for å bestige fjellet Ballstadheia.

For et syn. Det er så mange inntrykk her at det er vanskelig å forklare. Lofoten må bare oppleves.


 

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Min andre dag på båten Skattejakten.LIVE

Andre dag, og første intervjudag, var i Reine. Igjen må jeg si: Helt magisk!

Jeg har sikkert blitt en nyklekket Nordland-entusiast nå, men fy F*** så flott det er her.

Vi starta dagen på Bringen kaffebar, som var den gamle sykestua i Reine. Der fikk vi se lokale interiørskatter og smake deres "Ondskapsfulle Sjokoladekake" på det berømte loftet deres. Anbefales så absolutt, spesielt som et stopp om du for eksempel skal gå Reinebringen.

Deretter møtte vi Sandro Della Mea på ReineAdventure, som kunne fortelle oss om noe av det enorme aktivitetstilbudet de har der oppe. Så gjorde vi et innslag fra Norges (eller verdens?) minste sportsbutikk, Lofotsportbua. Så mye fantastisk rart og rått de har her oppe.

Etter en kjapp pust i bakken tok vi turen til den sagnomsuste fiskerestauranten til Anita på Sakrisøy, Anitas Sjømat. Jeg visste ikke at det fantes så mange nordnorske delikatesser. Fiskeburgeren med laksesashimi og ferske reker anbefales på det sterkeste!

Deretter gjorde vi et intervju med fotballspilleren Mats Møller Dæhli, som har Sakrisøy som har sitt pustehull i sommerferien. Han og familien bodde i en helt fantastisk rorbu med en vill utsikt, og de delte mange av sine skjulte skatter med oss. Sjekk utsikten.

Dernest tok dagen en uventet vending, da vi plutselig fikk beskjed om at vi skulle stå på SUP, eller Stand Up Paddle. Vi ble ledet av Michael Gylseth som driver Sakrisøy Rorbuer, og som har et aktivitetstilbud man skal lete lenge etter. Jeg er som kjent ikke den største vannymfen, men har lovt å ta utfordringene på strak arm, og joina til slutt. Det pinlige resultatet kan du se her.


Etter SUP fikk vi tatt en deilig dusj, typ i en skikkelig dusj (!) før vi gikk ned til havkanten for middag på Underhuset restaurant sammen med Michael.

Vi ble plassert på et bord med havutsikt (såklart), og fikk servert en fantastisk middag bestående av alt fra hval og ørret til reker og torsk til hjemmelaget is - alt fisket og produsert lokalt.

Altså, Lofoten er en smaksopplevelse i seg selv, og jeg blir nesten like overrasket over hver bit. Lokalt er åpenbart the sh*t, har jeg ettertrykkelig lært.

For å være skikkelig nordlendinger tok vi en såkalt Lofoten-Uber. Det vil si: Vi ble kjørt over sundet i ei lita jolle, for å slappe av og lade batteriene før vi skulle seile videre til Ballstad. Men så...

Plutselig blir vi vekket av Jens midt på natta, som hamrer på døra og roper "det er spekkhoggere her!".

Cathrine og jeg bokstavelig talt kaster av oss dynene og pælmer på oss de nærmeste plaggene vi kan finne - kameraer i hånd.

Opp på dekk. Og der er de: En hel spekkhoggerfamilie.

Det er virkelig noe av det mest spektakulære jeg har vært med på. Flokken fulgte båten vår utover havet, og hoppet opp og blåste vann bak akteren. Det er noe jeg ikke hadde forventa å oppleve i det hele tatt. For et eventyr vi er på!

Nå går turen til Ballstad hvor vi skal besøke Sareptas Hus og Lofoten Wool, samt besøke Aalan Gård og ikke minst sitte i juryen i en nordnorsk kokkekonkurranse. Følg med videre HER.

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Min første dag på båten Skattejakten.LIVE

Da var eventyret i gang i fantastiske Nord-Norge.

Innflyvningen til Bodø var helt vill, og jeg fikk sitte i cockpit på landingen. Har du muligheten til å oppleve Nord-Norge, så grip den! Det er så utrolig vill natur her.

Jeg møtte Cathrine og resten av crewet (produsent Rolf og båtfører Jens), og første seilturen gikk fra Bodø til Reine i Lofoten.Siden jeg kom på et senere fly ble det kveldsseilas på oss, og første dagen gikk til å akklimatisere meg.

Den første halvtimen tøffet vi rolig ut, og det var utrolig digg å bare sitte og se utover havet og horisonten. Ulikt meg å finne en sånn ro, men overraskende terapeutisk med den naturen.

Deretter ble sjøen røffere, og etter en time måtte jeg kaste inn håndkledet og legge meg nede på lugaren. Ikke at det hjalp så veldig, for jeg fikk absolutt ikke sove, men jeg kasta heldigvis ikke opp.

Der ble jeg liggende i 5 (!) timer over hard sjø, før det endelig roet seg, så vi kunne seile innover mot Reine. Å se Lofoten nærme seg med sine majestetiske fjell og verdesskjente rorbuer i midnattssol, er noe jeg aldri kommer til å glemme.


I morgen er planen å gjøre noen intervjuer og reportasjer om lokale skatter, også hører jeg noen rykter om en berømt fiskerestaurant på kvelden.

Sjukt å få være med på et sånt eventyr sammen med en av sine beste venner. Hvor heldig går det an å bli?

 

Stay tuned, og følg med HER.

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Jeg blir programleder!

Da er det offisielt!

Jeg er den nye gjesteprogramlederen i "Skattejakten.LIVE".

Jeg er på plass i Bodø for å lage heidundranes TV sammen med Cathrine Montero Moen.

Å få lov til å lage reise-TV med bestevenninna si er vel noe man bare kan drømme om, så jeg er ydmyk og sjukt takknemlig for å få muligheten.

Håper dere følger eventyret vårt som går live fraaaaaaa NÅ!!


Stay tuned, og følg med HER.

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Baileys x ItsColdBrew event Oslo

I samarbeid med kaffefirmaet ItsColdBrew inviterte Baileys til coffee workshop hvor vi lærte å lage cold brew.

Cold brew er kaldtrukket kaffe, som vil si at kaffen ikke trekkes på samme måte i kokende vann, men at den ligger kjølig i kaldt vann og trekker over lengre tid. Dette hindrer flere av de gifige produktene i kaffe fra å utvikle seg, og er også bedre for magen og fordøyelsen.

Baileys har akkurat sluppet en ny iskaffe, Baileys Iced Coffee Latte, som finnes i dagligvarebutikkene, og kjølig kaffe-Baileys smakte overraskende godt. Det var også interessant å få lov til å lage sin egen "iskaffe-Baileys" med cold brew og originalproduktet, selv om min egenkomposisjon ikke var like digg som butikkboksen.

Tusen takk til Polhem PR, Baileys og ItsColdBrew for en innholdsrik formiddag!

Alle foto: Hanne Erøy / IRO MEDIA
Follow me on Instagram: @danielbratterud

H&M loves Music 2017 / Oslo

Tradisjonen tro på Musikkens Dag i Oslo inviterte H&M til deilig middag og konsert på deres konsept H&M loves Music.

Det er et av førsommerens hyggeligste eventer, og H&M-gjengen leverer hvert år. Her er noen bilder, i stigende fuktighetsgrad.
 

TUSEN TAKK til Vibeke, Susann, Cecilie og resten av det herlige H&M Norge-teamet!

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Vixen Summer Party 2017

Den årlige sommerfesten til Vixen er en av årets store happenings, og Vixen Queen/bff Ida klarte nok en gang å levere et herlig event.

Festen ble holdt i en gammel ambassadebolig i Oscars gate, med en bukett flotte mennesker. Heldigvis holdt været så hagefesten ble en suksess.

Takk for et nydelig samarbeidsår, Vixen - ser frem til det neste!

Alle foto: Christian Zervos

Solbriller: Carrera - Tee: Gina Tricot - Jakke: Samsøe & Samsøe - Bukser: Peak Performance - Sneakers: Lacoste

 Se alle bildene fra festen her

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Baywatch-førpremiere

Etter Elle & il x Celine Aagaard-middagen i går, bar turen til Vika kino for førpremiere på den nye Baywatch-filmen. Ingeborg og jeg får ikke nok av 90-tallets porrige popkultur, og før vi dro ned snek vi oss inn på handikap-toalettet for et litta glamorøst kostymeskifte.

Triana stilte nemlig med badedrakter fra sin eget merke, og jeg må berømme henne for designet: Det fremhevet virkelig formene mine.

Takk til Maren the Force, United International Pictures og Nordisk Film Kino for en konge start på sommeren.


Oooog takk til Triana for en nydelig badedrakt - jeg har aldri følt meg mer sexy.

Foto: Helge Brekke / The Force:


 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Elle & Il x Celine Aagard dinnerI går var vi på lanseringsmiddagen for kolleksjonen Celine har gjort i samarbeid med det norske merket Elle & il, på den nye restauranten FYR.

Elle & il bruker credoet "fashionable everyday look going back to basics", noe Celine hadde tolket og utviklet på en imponerende måte.
Kolleksjonen består av anvendelige plagg til fest og hverdags, og det var spennende å se hvordan flere av plaggene kunne brukes blant annet bak frem.

Grættis til Celine-mor, og takk for en super kveld!

Foto: Marian Jade Larsen

  

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Jeg går til Oslos beste frisør

Jeg tror faktisk jeg har Oslos beste frisør. Jeg har i alle fall ikke hatt en bedre frisøropplevelse i Norge.

Tidligere gikk jeg til en sånn eksotisk salong i Brugata, rett og slett fordi de er de som klarte å fikse håret mitt best mulig, og gjennom nesten seks år var de de eneste som fikk lov til å røre sveisen min. Men etter å ha blitt kjent med Dan Emil på Imperium Frisør, ble vi enige om å la ham få lov til å få et forsøk.

Fyren leverte, og han har nå fått ta over ansvaret for alt som skjer på toppen.
Han er en av de få som faktisk klarer å levere både på rett og krøllete hår som mitt, så trenger du en klipp kan han absolutt anbefales.

 

Her vasker Dan håret mitt, og jeg ligger og leiker Stiv Heks.

 


 
Da sier jeg meg klar for 17. mai-feiring i London i morgen. Glær mæ.


 

PS. Jeg digger også at du får en reminder på SMS dagen før, spesielt om man er glemsk som meg.

Ring og bestill på 22824222 og book en time, eller besøk dem i Torggata 10 i Oslo.

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

Billie & Me AW17 Dinner

Torsdag var vi på middag for merket Billie & Me, som ble startet av vår kjære Benedichte Bjerke, også kjent som bybenedichte

 

På Baltazar Ristorante & Enoteca fikk vi en intim presentasjon av Benedichte selv, samt en titt på den nye kolleksjonen. AW17 kjennetegnes av eksklusive plagg i luksuriøse stoffer, med flatterende snitt. Den nye kolleksjonen imponerte, og inneholdt til og med noen plagg som jeg faktisk fikk lyst på selv! Anbefaler å sjekke ut Billie & Me her.

 

Alle foto: Kristian Dale

 

Fra Billie&Me.no:

 

BY BRINGING BACK THE SIMPLE FUN OF DRESSING UP AND FEELING AT EASE ABOUT IT. THE UPCOMING FALL COLLECTION WAS INSPIRED BY THE MEETING BETWEEN OPLULENT PARTY STAPLES WITH A DISTINCT AND MODERN FLAIR, COMBINED WITH REWORKED WARDROBE CLASSICS. EQUAL PARTS FEMININE AND COOL, THE LINE IS BUILT AROUND THE IDEA OF DRESSED-UP CLOTHES FOR SPECIAL MOMENTS. THOUGH IT CONTAINS A FEW CASUAL ITEMS, MOST OF THE LOOKS ? IN DELICATE PRINTS, LACE AND VELVET ? CALL FOR A SENSE OF OCCASION.

 
 


 

Alle foto: Kristian Dale

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

 

Årets første sommerparty

Endelig fikk vi innviet hagen til Marte med champagne og fine folk.

Så fort sola kom, forstod vi at det var på tide å feire, så Kristine og jeg dro opp til villaen til Marte, hvor det var samlet en liten gjeng for sommervin.

 

Der chilla vi ute i sola med bubbles and berries, og Marte kunne bjuda på både Pringles og russemusikk.

Deretter dro videre på middagen til merket Billie & Me, som jeg virkelig anbefaler å sjekke ut. Den perfekte starten på sommeren.


Kristine var som vanlig rutinert og hadde med seg kamera:/ Tee: Samsøe & Samsøe - Smokingjakke: BOSS - Solbriller: Carrera /

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

Frokost hos Sofacompany

Sofacompany og Polhem PR inviterte til hyggelig frokost i Sofacompanys showroom i Sandvika.

Sofacompany er en dansk møbelbutikk, som har eget designerteam og egen produksjon. I kjent dansk stil ble det servert morgenmad, med både Tuborg og Gammel Dansk til. Typ kl. 9 på morgenen. Liker'e.

 

Det som er digg med Sofacompany er at prisene er betraktelig lavere enn andre designmøbler, uten at det går utover kvaliteten. Tydeligvis må Kristine og jeg sjekke ut sortimentet nærmere når vi snart flytter sammen.

 

Thank you Sofa Company and Polhem PR for having me!

Alle foto: Hanne Erøy / www.fashionistainoslo.com


 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Frokost med Oribe

I går var vi på frokost med det amerikanske skjønnhetsmerket Oribe.

På restauranten Vaaghals på Barcode fikk vi en gjennomgang av trender på skjønnhetsfronten, samt en gjennomgang av Oribes nye skincare-linje.


Nå bruker ikke jeg akkurat så mye sminke, MEN jeg er allerede fan av hårproduktene til kubansk-fødte Oribe Canales, så det var spennende å få med seg presentasjonen av nyhetene.

En fresh dusjsåpe er den perfekte start på dagen, og jeg syns også det er helt innafor også for gutta å bruke masker en gang i blant. Hud og hår har vi alle, og ingen er gira på å se eldre ut enn det man er, så jeg gleder meg til å få sjekket ut skincare-linja deres.

Tusen takk til Oribe og Presskontakterna for at vi fikk komme.

Alle foto: Kristian Dale


 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

My first styling gig

 

So here it is, my first styling gig. Super stoked, and grateful for everyone who contributed

 

Styling: Me

Photo: Kyle Meyr

Model: Mathias Bjoner LiePolo: Tiger of Sweden

Jacket: Tommy Hilfiger

Trousers: Ricco Vero

Shoes: Hugo Boss

Sunglasses: Hugo Boss

Watch: Knut Gadd

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

 

Interview with Johan Lindeberg

 

Here is my interview with one of my favourite designers, Johan Lindeberg

 

You have been hailed as one of our time's greatest designers. How did you become a designer and what made you want to do it?

My first girlfriend was a designer and she inspired both my sister and me to become the same?  My passion has always been to create energy and inspire people and I love to shape a lifestyle? To create a lifestyle that reflects how I like to live? A lifestyle brand is also a borderless community, where you can invite the people from all over the world beyond borders and religion?..

What are the main trends for men in SS17?

 

I don't like to follow trends overall.. But it?s no doubt that there still is a 70?s retro trend and activism is also very prominent in design right now?

 

 

What do you have in mind when you design for men? Who is the J Lindeberg man?

For J. Lindeberg we want to dress a modern entrepreneur.. Someone who?s engaged and active and want to change the world?.

 

What can Scandinavian/Norwegian men become better at fashionwise?

I think personalty? Be more personal.. Add a personal twist? Something that makes you more who you really are?

 

What does every man need to have in his wardrobe?

Either a pilot jacket or a biker jacket.. Depending on mindset?.

 


All photos: J. Lindeberg

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Moods of Norway SS17 - Oslo Runway

Moods og Norway leverte nok en gang en sterk og salgbar kolleksjon, som imponerte både meg og flere andre i motepressen.

- Kolleksjonen var inspirert av den koselige kolonihagen der den norske sommeren møter storbyens kjas og mas, fortalte designere og gründere Simen Staalnacke og Peder Børresen etter showet.

For dame var det lange, luftige sommerkjoler i blomsterprint, flagrende skjørt, og voluminøse bluser. Dette var satt i kontrast til skarpe skjorter og tøffe bomberjakker. To key pieces var også den skråkuttede genseren med teksten «tropenatt» og t-skjorten med trykket «Anette Stai», som garantert kommer til å bli utsolgt.

Hos herrene fortsatte Moods-gutta selvsagt den skeddersydde stilen, men i langt mer avslappet form. Blazere ble kombinert med skarpkuttede shorts, og skjortene ble kombinert med bomberjakker og croppede bukser.

 

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY


Follow me on Instagram: @danielbratterud
 

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

 

Husk: Finner du noe du liker fra visningen, kan det være lurt å sikre seg det. Moods of Norway er de eneste i Norge som selger «i sesong», hvilket betyr at plaggene er til salgs umiddelbart etter visningen.


Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

 

 

Holzweiler: It's going to be amazing...

"It's going to be amazing", stod det på veskene under Holzweilers visning under Oslo Runway AW17. Og det var det.

 

Holzweiler er kanskje aller mest kjent for kvalitetsskjerfene sine, men fy f*, de leverer på klær også: Cropped og skreddersydde bukser, perfeksjonert strikk og en passform uten like er bare noen av stikkordene. Av favorittene var toppen med det påsydde silkeskjerfet; den sorte, strikkede genseren med tykke, grønne striper, med frynser nederst; college-genserne med Munch-motiv; og ikke minst de nevnte buksene. Kudos.Bøyer meg i hatten.

Se bilder av visningen under.

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY


Follow me on Instagram: @danielbratterud

Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY


Follow me on Instagram: @danielbratterud

Vixen Blog Awards 2017

Torsdag gikk Vixen Blog Awards av stabelen,

Det er alltid en av årets morsomste fester, og i år var intet unntak. Sammen med Ida, Ingeborg, Thomas, Aleks, Celine og resten av folket, var det like gøy som alltid. Her er noen bilder fra kvelden (fotokred under bildene).


Se også alle vinnerne nederst.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

 

Jeg hadde på meg:

Bomberjakke fra H&M Trend

Smokingbukser fra BOSS

Tee fra Samsøe & Samsøe

Sneakers fra Lacoste

Klokke fra Harper & Brooks

Foto: Paul Weaver / NA Bilder

 


Foto: carolinebergeriksenFoto: Christian Zervos


Foto: Christian ZervosFoto: Christian Zervos

 

 

Etter prisutdelingen ble jeg bedt om å kommentere antrekkene til noen av gjestene og vinnerne. Klippet kan du se her (starter rundt 6:50)


Foto: Privat

 

Her er alle vinnerne:

Årets gullpenn: June Holm, Årets moteblogg: Polliani, Årets stjerneskudd: Kona Til, Årets beautyblogg: Emilie Tømmerberg, Årets bloggbusiness: Sophie Elise, Folkets favoritt: Komikerfrue, Årets interiørblogg: Stylizimo, Årets livsstilsblogg: Pappahjerte, Årets matblogg: Foodie Stories by Anders Husa, Årets trenings- og helseblogg:Treningsfrue, Årets blogger: Sophie Elise, Årets sterke mening: Thea Steen, Bonaqua Great Taste Award: Maja Hattvang: Jurypris: StyleConnection

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

The New Dior SS17 Campaign by Willy Vanderperre

Jeg digger den nye kampanjen til Dior Homme. For SS17 har sjefsdesigner Kris Van Aasche fått fotograf Willy Vanderperre til å fotografere flere generasjoner kunstnere, som Boy George, modell Ernest Klimko, A$AP Rocky og skuespiller Rami Malek.

Sjekk ut bildene under.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

I'm in awe of the new Dior Homme SS17 ad campaign. Creative director Kris Van Aasche has gathered a variety of influential artists to star in the Dior Homme SS17 campaign. Shot by photographer Willy Vanderperre, the ads feature Boy George, rapper A$AP Rocky (continuing from last season), model Ernest Klimko and Mr. Robot actor Rami Malek.

See more below

Photos: Willy Vanderperre for Dior

 

To WWD Kris Van Assche told:

"I really tried to translate what I think Dior Homme is right now. It's about music, it's about cinema, it's about fashion, it's about a certain memory I have of the Eighties that remains very much relevant for 2017".

In light of the new campaign, Dior Homme has launched a new Instagram account, @diorhomme, where you can see both the photos from the brand.


Phots: Willy Vanderperre for Dior

Photos: Willy Vanderperre for Dior

Photos: Willy Vanderperre for Dior

Photos: Willy Vanderperre for Dior

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Pakke- og hotelltips til Kristiansand

Noen sier at "kunnskap er makt". Andre mener at "livet er et lære, man må alltid lære".

Så jeg dro nylig en døgntur til Kristiansand for å imponere litt på Universitetet i Agder.

Jeg er kjent for å være sjukt dårlig til å pakke, og tar alltid med meg omtrent 3-4 ganger mer enn det jeg trenger. Denne gangen utfordret jeg meg selv,og klarte å pakke alt jeg trengte i én (genial) bag som jeg skaffet meg til jul.


Jeg har jo bodd i Kristiansand for mange, mange år siden, så jeg var ganske blank på hotell, men etter mye om og men og tips endte jeg på Scandic Bystranda. Det var et digg og rimelig hotell som passa meg perfekt. Et lite hotelltips om du har tenkt deg til Kristiansand, og genialt mot sommeren siden det ligger bokstavelig talt på stranda.

Her er noen bilder fra svippturen.

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud 


 Følg meg på Instagram: @danielbratterud


 

Merry Christmas

Alle dere fine folk som jeg har møtt i 2016, og som jeg både har vært, er og har blitt glad i: TUSEN TAKK for at dere er dere!

Ønsker dere en konge jul, og håper dere eter ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk, kalkun, vegisterkaker og -pølser og alt mulig til dere ruller.

Gleder meg til å gjøre 2017 enda mer gøy, med mer sprell, mer kos og mer hygge!

GOD JUL

 

Foto: Guro Holmene

To all of you great and inspiring people I've met in 2016, whom I've both cared about and learned to love: THANK YOU for being you!

I wish you all a fantastic Christmas, and hope you feast on "ribbe", "pinnekjøtt", "lutefisk", cod, turkey, vegan steak and whatnot.

I look forward to making 2017 better, with more fun, more play, more joy and more "hygge"!

MERRY CHRISTMAS


Photo: Guro Holmene

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud

 

Outfit: Hugo Boss
Location: Grand Hotel Oslo
Hair: Dan Emil Kolltveit (Imperium Frisør)
Brows: Silje Lyngstad Noreng (Brow Rehab)

Follow me on Instagram: @danielbratterud

Kjendisgallaen 2016

Noen bilder fra Se & Hørs Kjendisgalla 2016.

Slang Thomas og Herman på armen, så dro vi og flotta vårs.

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Jeg var opptatt med å balle rundt i fotoboksen, så var det noen som fikk med seg noen skandaler?Kristin Gjelsvik, Øivind "Photobomber" Blunck, Katarina Flatland, Thomas Hayes, Ingeborg Heldal, Jan Thomas, Herman Tømmeraas, Kristine Ullebø, Erica Mohn Kvam og Caroline Berg Eriksen.

Se en video av kvelden under.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

Green Spirit Opening

I forrige uke åpnet butikken Green Spirit, og jeg var innom før jobb, og vifta med den blå frakken min.

Butikken selger økologiske produkter, som har seilet opp som en trend i det siste. De fokuserer på respekt for naturen, dyrene og mennesket,og har produkter uten giftige kjemikalier, så da må man jo stille opp og ta en titt.

Produktene var økologisk sertifiserte, basert på rene naturlige og økologiske råvarer. I tillegg skal de være fri for dyretesting, og de fleste produktene er veganske. Da er det selvsagt hjertelig velkomne i Oslo.

Mine favoritter var honningskrubben fra terre d'Oc og refill-produktene fra ZAO.

 

Alle foto: Eva Rose

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud


/ Grunnlegger Ingunn Mathisen  /
/ Fineste Anki fra Real PR og dronninga Ingeborg sjøl (eneste dama som kan gå i paljettkjole kl 08.30, og komme unna med det) /Fotografen klarte å fange meg også. Gjett hvem.

 

Green Spirit holder til i Holtegata 32 ved Bogstadveien i Oslo.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

How I Wear The invisible Tie

Svenske Eton stod for et av årets fineste Movember-prosjekter.

Skjortemerket lagde en spesiell slipsnål som ikke skal brukes med slips i det hele tatt. Tanken bak The Invisible Tie er å sette fokus på de såkalte "usynlige" sykdommene som vi menn rammes av - som testikkelkreft, psykiske lidelser og prostatakreft.

Inntektene går til å bekjempe disse sykdommene.

Det mannlige motstykket til Rosa Sløyfe er noe jeg syns er et supert initiativ. Det skal visstnok også har gått utrolig bra, og Eton kan rapportere at salget har slått alle rekorder.

Her er noen av de offisielle bildene, og hvordan jeg brukte The Invisible Tie, fra Se & Hørs Kjendisgalla i år:

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

Foto: Eton

 

Foto: Eton

 

 

Foto: HairportFoto: HairportFølg meg på Instagram: @danielbratterud

 

Happy Plugs x H&M

Nå er det klart at to av mine favoritter, H&M og Happy Plugs har inngått et samarbeid.
H&M er en a mine yndlingskjeder som kombinerer mote og eget design, tilpasset enhver kommebok. Happy Plugs bruker jeg daglig, både på grunn av lydkvaliteten - men også på grunn av det fete designet.

Gleder meg til å teste resultatet, og i mellomtiden kan du se noen bilder av samarbeidet under.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud


Kampanjebildene / Foto: H&M x Happy PlugsNoen av mine Happy Plug moments:

1: Expo at Bread & Butter by Zalando in Berlin, 2: Enroute to Suicide Squad Premiere in London, 3: Stockholm trip with GoPro

Foto: Daniel Bratterud

Tre sommerfavoritter: Absolut Elyx - Saint Laurent shades - Happy Plugs rosé gold plugs

Foto: Daniel Bratterud

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

Zalando Style Icons

Onsdag gikk den årlige Zalando Style Icons av stabelen i København.

Der ble det delt ut priser for Skandinavias beste stilikoner.

Jeg var syk og hadde dessverre ikke mulighet til å dra ned i år, men fine Tine Andrea vant prisen for Årets fremadstormende stilikon.

 


Foto: Victor Jones

 

De lokale vinnerne i Norge var for øvrig:
Female Style Icon of the Year: Darja Barannik
Male Style Icon of the Year: Fredrik Risvik
Rising Style Icon of the Year: Tine Andrea / The Fashioneaters

 

Foto: Victor Jones


Gratulerer så masse, skatt. Vel fortjent!

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Gimle Parfymeri Pop-Up Store Grand Hotel

Det velkjente og eksklusive parfymeriet Gimle Parfymeri har i disse dager en pop-up store på Grand Hotel i Oslo.

Ingeborg, Ida, Aleksandra og jeg stakk innom for å sjekke ut noen av landets mest sjeldne og velduftende merkevarer. Perfekt på morrakvisten.

Butikken er der frem til 22. oktober, så anbefaler alle som har muligheten til å ta en titt innom.

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Hugo Boss-butikkåpning i Oslo

Hugo Boss har akkurat åpnet en ny butikk i Oslo, og i den anledning ble vi invitert til åpningskveld i de nye lokalene i Karl Johans gate 21.

Det var ekstra spennende for meg å se hva butikksjef Henning og teamet har fått til, spesielt siden jeg jobbet med dem under studietiden, da de lå i Akersgata.

Den nye butikken har hele tre etasjer, og endelig har de fått både herre og dame i samme butikk.

 

I tillegg til godt selskap i fine lokaler, kunne vi også bli tegnet av illustratør Mette Boesgaard.

Under følger et knippe bilder fra kvelden, tatt av fotograf Kristian Dale:

 

(Some pictures from the Hugo Boss store opening i Oslo)

 

Alle foto over: Kristian Dale

 

Senere ble vi kjørt til middag på Michelin-belønnede Restaurant Kontrast, hvor vi fikk servert fantastisk, skandinavisk sesongmat.

Tusen takk til Hugo Boss og Presskontakterna for en hyggelig kveld!

Mer på Instagram: @danielbratterud

 

Video from the Diesel BAD launch in Stockholm

Her er en liten video fra dagen vi hadde i Stockholm, under lanseringen av parfymen Diesel BAD.

Motorsykkel, stridsbåt, RIB-båt og helikopter. Helt innafor på en dag. Takk til Tobias Svenson for filmen.

 
 

 

Video av: Tobias Svensson

Foto av: Tobias Svensson
 

Vinn billetter til Wallmanns

Det har nærmest blitt en årlig greie for meg å dra og se Wallmans Oslo sitt årlige dinnershow. Showene klarer å bringe en liten bit av Broadway til Oslo, samtidig som du blir servert god mat og drikke.
Årets show "ROCKIN'" var intet unntak.

Alle foto: Kristian Gravvold

 

Nå kan også vinne en helaftens opplevelse sammen med en venn.

Jeg har nemlig fått 2 billetter til en helaftens på Wallmans, til å gi bort til en heldig vinner.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under, hvorfor akkurat du bør vinne

 

 

Tilbake til selve showet:

Det var en morsom kveld, helt fra åpningsnummeret med "Get This Party Started" til en spektakulær avslutning som holdes hemmelig.

 

På forhånd lovte Wallmans:

"På scenen og i salongen vil du bli møtt med sterke musikalske perler, med alt fra Beatles i storbandversjon til Adele, og tidlig heavy metal til Flashdance. Mens Queen tar deg med til orienten, inkluderer Madonna deg i bønnene sine. Og hvem greier vel å motstå våre italienske fløtepuser? Som alltid på Wallmans Oslo blir det funklende kostymer, fantastisk sceneshow og velsmakende mat."

Og de leverte. Jeg skal ikke avsløre for mye om showet, men det bør sees.

 

Underveis ble vi servert digge retter som oksebringe, kveite, mørbrad, sjokoladepannacotta, alt satt sammen av kjøkkensjef Henrik Gustafsson og teamet hans.

På scenen stod talenter hentet inn fra både Norge og Sverige, og leverte et knallsterkt show som inkluderte alt fra Queen og Adele til "Pippin" og til og med Gangnam Style.
Alle foto: Kristian Gravvold


Absolutt verdt å få med seg. Kanskje du blir den som vinner?

 

//Billettene er gitt direkte av Wallmans//

 

På scenen:
Ingrid Krokvik Birkelid, Tromsø
Kati Winther Heimen, Alta
Rebekka Norvik, Hønefoss
Meriam Grace DeGuia Worren, Fiskå i Søre, Sunnmøre
Johan Huumonen, Stockholm, Sverige

Viktor Wallskog, Töreboda, Sverige

Joakim Sundman, Østersund, Sverige
Fredrik Vahlgren, Gotland, Sverige
Julie Ingvarsson, Jönköping, Sverige

Produsent:

Peter Björk

Ola Grönberg (medprodusent)

Kjøkkensjef:

Henrik Gustafsson

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Diesel BAD fragrance launch

Forrige uke ble vi tatt med på en helt sinnsyk og actionfylt dag i Stockholm, for å lansere den nye herreparfymen Diesel BAD.

Dagen startet med at vi fikk kjøre motorsykkel rundt i Stockholm. Deretter ble vi kjørt ned til havna og hentet i en stridsbåt  som tok oss i full fart ut i Skärgården. Der fikk vi bytte til RIB-båt, som råkjørte oss rundt på havet i ville 100 km/h. Våte og gira ble vi så kjørt til en holme, hvor vi ble hentet av et helikopter som fløy oss tilbake til Stockholm for bakgårdsfest hos Vass PR.

Virkelig en av de villeste dagene jeg har vært med på.

Se bilder av dagen under.

Mer på Instagram: @danielbratterud

(English text below)

-

Kevin, Erik og Andreas

-

Last week I was invited to Stockholm to be part of the launch of Diesel's new fragrance, Diesel BAD.

The action-filled day started with riding around Stockholm on MCs, before we headed to the marina. There we were picked up by a combat boat, which took us by full speed out to the Stockholm archipelago. Once there, we changed to a RIB-boat that rocked us on the sea in 55 kt.

Wet and excited, we were taken to an islet where a helicopter waited for us. The chopper flew us over Stockholm before we headed back to a barbecue backyard party at Vass PR.

Thank you, Diesel and Vass PR for an incredible day!

More on Instagram: @danielbratterud
 


Fanny 

Tusen takk til Vass PR, Diesel og alle som var med for en crazy dag!

 

Mer på Instagram: @danielbratterud

 

Barber recommendation in London

Skal du til en barber shop, og har planer om å dra til London, så må du definitivt ta turen innom Ruffians Barbers.

(English text below)

Etter første gangen ble jeg frelst, og med god grunn.

Jeg skulle på London Fashion Week, og dagen før hadde jeg vært hos en frisør i Oslo, og var kort sagt blitt skamklipt. Så det første jeg gjorde da jeg kom til London var å forsøke å finne en salong som så ut til å kunne rette skaden.
Og det fant jeg virkelig.

 

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

For det første er salongen superfresh. For det andre er folka kjempehyggelige, og atmosfæren avslappet. For det tredje serverer de øl.

Også er de genuint dyktige.

 

Første gangen jeg var der, møtte jeg håreksperten Richard Tucker, som klarte å få et ellers skamklipt hode til å se både presentabelt og passe stylet ut, til tross for å ha lite å jobbe med (bokstavelig talt). Sjekk ut Instagram-en hans her. (PS: Nå er Richard i Shoreditch-avdelingen.)

Da jeg var i London nå nylig, var det helt klart at jeg måtte innom for en touch-up, og Richard rydda også opp i skjegget, så jeg ble klar til rød løper og premieren til "Suicide Squad" (her kan du lese mer om hva jeg gjorde der).


Anbefaler virkelig å ta turen innom Ruffians Barbers neste gang de er i London.

De holder til midt i Covent Garden, i 27 Maiden Lane.


English:

If you're in need of a good barber, and you're planning on going to London, you definitely need to check out Ruffians Barbers in Covent Garden.

I was hooked after my first time, and with good reason.

 

I was going to London to cover Fashion Week, and a hairdresser in Oslo had managed to muck up my hair.

The first thing I did when I arrived in LDN was to look for a good barber shop to repair the damage. Safe to say, I found one.

 

Firstly, the salon is super fresh. Secondly the people there are extremely nice, and the atmosphere really relaxed. Thirdly, they serve beer.

And they are genuinely talented.

 

I go to hair wizard Richard Tucker, and when I was in London recently I definitely had to visit Richard at Ruffians. He gave me a perfect touch-up and groomed my beard, in order to make me red carpet ready for the "Suicide Squad" premiere (read about it here). (PS. Richard is now at the Shoreditch-department)

 

I definitely reccomend to stop by Ruffians Barbers next time you're in London.

You can find them on 27 Maiden Lane, in Covent Garden.

 

 

More on Instagram: @danielbratterud

 

Mens travel outfit - London edition

Jeg reiser nesten alltid i dress - eller i hvert fall et eller antrekk som inkluderer en blazer - men med årets sporty og avslappede trend gikk jeg for denne genseren fra Tommy Hilfiger, sammen med enkle bukser fra H&M.

Denne gang gikk turen til London for premieren av "Suicide Squad", sammen med hele skwaden.

Flere bilder fra turen kommer.

 

I almost always travel in a suit - or at least some kind of ensemble which includes a blazer - but with this years sporty and comfy trend, I went for this jumper from Tommy Hilfiger, with these trousers from H&M.
This time the destination was London, to attend the "Suicide Squad" premiere, with the cast themselves. More to come.


 

Jumper: Tommy Hilfiger

Trousers: H&M

Suitcase: Samsonite

Bag: Tommy Hilfiger

Watch: Knut Gadd

Shoes: Duke & Dexter

Shades: Komono
Følg meg på Instagram: @danielbratterud

 

Suicide Squad Premiere in London

Denne uken var jeg i London for å være med på den europeiske premieren på filmen "Suicide Squad", invitert av Carrera.
Jeg har sett frem til denne filmen i halvannet år, og det å kunne gå på den røde (rosa) løperen sammen med noen av de største stjernene i verden - for ikke å snakke om flere av mine egne forbilder - var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

(Det siste bildet kaller jeg "Erre du som heter Jared?")

 

Det er selvsagt vanskelig (om ikke umulig) å ikke bli starstruck når du får gå rundt sammen med Jared Leto, Cara Delevigne, Will Smith, Margot Robbie og en haug av andre utrolig dyktige skuespillere og filmskapere.

Som om ikke det var nok, var etterfesten nesten enda mer glamorøs. Innen den tid hadde folk heldigvis senket skuldrene, og vi hadde det alle helt sinnsykt gøy.
 

This Wednesday I was lucky enough to be invited to the European premiere of "Suicide Squad" in London, by Carrera.

I've looked forward to this movie for a year and a half, so to be able to walk the acutal red (pink) carpet with some of the biggest stars in the world - not to mention several of my idols - was an experience never to be forgotten.

It is indeed difficult (if not impossible) to not become starstruck when you get to walk around with Jared Leto, Cara Delevigne, Will Smith, Margot Robbie and a hoard of other incredibly talented actors and filmmakers.

Like that wasn't enough, the following afterparty was even more star-studded.

By then everyone had let their guard down, and we all just had so incredibly much fun.

Check out my Instagram: @danielbratterud

I am immensely grateful to have been invited, so thank you Carrera, Safilo and Warner Bros for a fantastic trip.
If you would like to read my interview with Jay Hernandez click here and Jared Leto here.

 

 

Tusen takk til Carrera, Safilo og Warner Bros for en fantastisk tur!

Les intervjuet mitt med Jay Hernandez her og saken om Jared Leto her.


 

Og antrekket jeg valgte var:

And if you are wondering what to wear for a premiere, I wore:

Jacket by H&M

Tee by Ricco Vero

Trousers by H&M

Sneakers by Ricco Vero

Watch by Haper & Brooks

Sunglasses by Carrera

 

Follow me on Instagram: @danielbratterud and Snapchat: @brallerud

Jeg har viet mitt første par!

Da et vennepar av meg spurte meg om jeg kunne vie dem, var jeg ikke i tvil et sekund.

For en sinnsyk ære å få lov til å forene to gode venner sammen for livet.

Så etter å ha blitt "properly ordained", samtalte jeg med et par andre viglsere og fikk laget en tale som jeg tror alle var fornøyde med.

I strålende sol på Bygdøy ga Moina og Sebastian hverandre sitt ja, og jeg er enormt beæret over å ha fått lov til å ta del i det.

Kjærleiken lenge leve.

(De offisielle bildene i HD er ikke inne ennå, men de kommer. Klarte ikke å vente)

Suit: Hugo Boss

Shirt: Hugo Boss

Watch: Knut Gadd

Shades: Dolce & Gabbana

Shoes: Ricco Vero

 

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Melissa Horn på Sukkerbiten i Oslo

I helgen var jeg på Melissa Horn-konserten på Sukkerbiten, utenfor Operaen.
Horn er en av mine favorittartister, på grunn av tekster som virkelig fenger, pakket inn i en flott stemme.

I strålende sol fikk jeg og vennegjengen en av årets fineste konsertopplevelser.

Jeg anbefaler å høre på "Säg ingenting till mig", "Hanna" og "Jag kan inte skilja på". Njuta av.

Og pass på å få med deg henne live, om du har mulighet.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Palmesus 2016

Palmesus er Skandinavias største strandfest, og i år var det 30 000 solgte billetter til festen på Bystranda i Kristiansand.

Jeg skulle egentlig dra i år, men kunne dessverre ikke siden jeg skulle vie et par. Så da sendte jeg Kaja i mitt sted for å ta litt bilder og lodde stemningen.

Ser ut som om a mor holdt seg mer i Absolut-baren enn på konsert, men for å være helt ærlig hadde nok jeg gjort det samme.

Her er en stemningsrapport fra Palmesus 2016:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på a på MTV-vorset. Står i midten og drekker i mine sko.


Satser på å ta det igjen under Palmesus 2017.


Foto: Kaja Ulstad Lie

 

Sommerfavoritter til herre SS16

Sommeren er her, og sammen med jentene i Side2 Mote har jeg for Side3 Stiltips valgt ut herrenes sommerfavoritter for sommer 2016.

Les akkurat hvorfor her, og få samtidig med deg damefavorittene til de dyktige kollegene mine.


Bildet er tatt i Milano av Georg Frøyen Soltvedt

Skjorte fra Eton, Loafers fra Tod's, Solkrem fra Elizabeth Arden, Solbriller fra Saint Laurent, Parfyme fra Clean Reserve, Multiverktøy fra Vixtorinox, Badeshorts fra Hugo Boss, Dress fra Ricco Vero, Sneakers fra Lacoste

 

Slik bruker du Skam-genseren

Jeg har lenge lurt på hvor du får täk i den berømte "Noora + William"-genseren, i og med at den allerede er utsolgt.

Heldigvis kom Ingeborg til min unnsetning i siste time før genseren er passé. Her er hvordan jeg ville båret "Noora + William"-genseren.

Genser fra Itgenser / Chinos fra H&M / Shades fra Dolce & Gabbana / Klokke fra Knut Gadd / Sneakers fra New Balance 

New Balance finner du flere av her

Husk å sjekke flere stiltips på Side3 Stiltips her, og følg meg på Instagram: @danielbratterud

ELLE summer party Oslo

I går var det duket for ELLE-festen, på TAKET på Steen & Strøm.

Som kjent er dette en av årets beste fester, og i år var intet unntak. Herrekrest.

Her er et knippe bilder tatt av Hanne Erøy / www.fashioninoslo.com

Takk til ELLE for en konge kveld!


Og om det er menn som trenger antrekk til sommerfesten, så hadde jeg på meg:

Dress fra Hugo Boss (modell Rocco/Wyatt) / Tee fra Ricco Vero / Sneakers fra Lacoste / Klokke fra Harper & Brooks / Solbriller fra Saint Laurent

Liker'u Hugo Boss er dette noen flere av mine favoritter:

+ follow Side2 on APPRL

 

Du finner også flere dresser fra Hugo Boss her.

Følg meg på Instagram: @danielbratterud

Eton lodder ut skjorter i nytt konsept

Jeg har tidligere skrevet om at jeg digger det svenske skjortemerket Eton, blant annet i denne artikkelen.

Nå lanserer det svenske skjortemerket en kampanje som heter stylecarousel.

Kort sagt har de laget en ny maskin som kombinerer design og teknologi, og frem til 15. mai kan man vinne skjorter på deres online "spillmaskin".

Forrige måned presenterte de maskinene på NK, og nå kan alle teste konseptet på stylecarousel.etonshirts.com.

Eton skriver:

"Online opplevelsen gir brukeren mulighet til et samspill med maskinen, og hvis de er heldige kan de vinne nye skjorter. I tillegg til å vise et eksklusivt utvalg av skjorter, som varierer fra myke blomsterprint i lin til formelle jobbskjorter og denim, gir også nettsiden forbrukeren et innblikk i hvordan den fysiske installasjonen ble til."

Jeg er fan av innovasjon og teknologi, så tipser om stylecarousel. I verste fall lærer du mer om merket.

Har du lyst på flere skjorter fra Eton kan du finne det her.

Gant Diamond G - by me

Gant lanserer i disse tider sin nye linje "GANT Diamond G", som er deres mest eksklusive linje, og Eline og jeg ble bedt om å velge våre favoritter fra kolleksjonen.

På førlanseringen i GANT-butikken i Stortingsgata i Oslo fikk vi våre egne seksjoner hvor vi hadde kommet med tips og stylet plaggene.
Schtas.

I Diamond G-kolleksjonene finner du det beste GANT har å tilby. Prisnivået er hakket høyere, men det er absolutt verdt det.

Det første man legger merke til er kvaliteten  og passformen. Klærne sitter som de skal, og stoffkvaliteten er sjukt digg.

 

To ting jeg har brukt ofte (!) siden kvelden er en koboltblå genser i kasjmirblanding. Den funker som F til så å si alt, og har en perfekt kasjmirmiks som gjør at den også funker på sommeren. En annen vinner er en lyseblå skjorte som er spesialdesignet for folk som reiser mye. Den har litt stretch, krøller lite og har en halvformell semi-spread-krage. Perfekt for meg.

Under ser du noen flere bilder fra eventet:

 
Instagram: @danielbratterud

(SEN) julemiddag med Lindemans

Her har jeg surra i bildene, men tenkte å få ut noen bilder fra julemiddagen med australske Lindeman's (som er eid av Treasury Wine Estates).

Geelmuyden Kiese inviterte oss på en treretters på Lysebu, hvor vi lærte om mat og vin, og hva som passer til hva. Nå var dette i første omgang myntet på julemat, men jeg lærte mye, som at du kan drikke rødvin til torsk, og at visse hvitviner funker godt til ribbe.

Gleder meg til å lære mer om vin, og forhåpentligvis dele det med dere.

 
 

Disclaimer: Middagen var gratis. Dette er ikke en alkoholreklame. Tell dykk som drekk: Gjør det med sunn fornuft.

 

Instagram: @danielbratterud

 

Alpene med GoPro

Actionkamera-firmaet GoPro inviterte meg til Alpene forrige uke. Og stas var det, for en som aldri har vært i Sveits. Vi fløy først ned til Zürich, før vi kjørte til Laax for snowboardkonkurransen Laax Open.

Der prøvde jeg snowboard for andre gang (første gang var for 10 år siden, og da brista jeg halebeinet og ga bort brettet mitt). Med andre ord var det mye som skulle læres på toppen av Alpene. Når det er sagt var det helt magisk å være på toppen av bakken, og det var virkelig en tur jeg aldri kommer til å glemme.

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
 

Absurd å sitte midt i bakken med et glass i hånda og se utøvere i verdensklasse konkurrere tre kilometer over bakken, i strålende sol og helt klart vær.

(Btw, Legg merke til skylaget under oss.)

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Alle bildene er uredigerte, og tatt med en GoPro Hero4 Session

Instagram: @danielbratterud

 

Jakke: Peak Performance

Skibukse: Peak Performance

Goggles: Quicksilver

 

Takk til Peak Performance for lån av supert skitøy.

Tusen takk til Geelmuyden Kiese og GoPro for en konge tur!

 

Disclaimer: Turen ble betalt av GoPro, i forbindelse med jobb

Møte med Tommy Hilfiger i London

Jeg var akkurat i London for herrenes moteuke London Collections Men. Der fikk jeg også et eksklusivt intervju med selveste Tommy Hilfiger, som du kan lese her.

Hilfiger var der for å lansere sin nye kleslinje THFLEX Rafael Nadal Edition, som er en revolusjonerende ny dresstype, for bevegelighet og komfort.

Det skal sies at Hilfiger var en overraskende sprek 64-åring, og en sjukt hyggelig og ikke minst inspirerende fyr. Les hele intervjuet her.

 

  

Det siste bildet har jeg valgt å kalle "Halla, kompis.".

 

Instagram: @danielbratterud

 

Klassiske herretrender på London Fashion Week

De fleste har vel hørt om det erkebritiske merket Barbour, som er kjent for sine klassiske ytterjakker med vokset overflate. Jakkene er vilt populære både i det britiske aristokratiet samt hjemme i Norge, hvor de ofte er å se på menn med sans for kvalitet.

Vi er som kjent i London, for herrenes egne Fashion Week (LCM), og siden den britiske hovedstaden ofte er kjent for villere og mer utforskende mote, var det godt å se at et så klassisk merke som Barbour fortsatt leverer.

Noe av styrken til Barbour ligger i klassisk design med fokus på detaljer. Her er det ofte materialene som står i fokus, og ikke minst fôret. Merket handler ikke om å skryte av logoer og ekstrem design, men heller om uslåelig kvalitet, og spesielt fôr i mønstre som representerer britisk historie.

Høst- og vinterkolleksjonen er tredelt, i seksjonene Night Watch, Ancient Tartan og samarbeidet Barbour x White MountaineeringNight Watch er inspirert av den britiske marinen på slutten av 1800-tallet, og hver jakke er oppkalt etter klokkene som regulerte seilernes vaktskift ombord. Her leverte Barbour mye sort, med innovative, tekniske stoffer, større variasjon i lengder og detaljer i lommer og glidelåser. De voksede jakkene er selvsagt vanntette, og en ekstra detalj er at tartan-mønsteret er det som ble brukt av 3. bataljon i the Royal Regiment of Scotland.


Ancient Tartan fokuserer på et av de mest eksklusive tartan-mønstrene i Barbours jakkefôr fra storhetstiden på 90-tallet. Designet kommer fra Ayrshire-distriktet på den skotske vestkysten, hvor familienavnet Barbour stammer fra, helt tilbake til 1300-tallet. De sofistikerte fargene som går igjen er toner i gult, krem og grønt, pakket inn i en elegant silhuett

 

Barbour x White Mountaineering er en kapsulkolleksjon (nå i sin fjerde sesong), som er umiskjennelig Barbour, med White Mountanerings signaturstil. Her er det en større bruk av farger og print, med et klassisk fôr i Barbour-stil.


Og mens vi venter på at AW16-kolleksjonen skal komme i butikk, er dette noen av mine klare favoritter man kan få tak i akkurat nå:

 

 

+ follow Side3  \ APPRL

 

Instagram: @danielbratterud

 

Velkommen til S3

Dette innlegget blir på mange måter min første leder.

Tirsdag 12. januar lanserer vi Side3 Stiltips (S3): Norges egen nettside for herremote.

 

Når jeg nå går inn i stillingen som moteansvarlig i Side3 - Norges største magasin for menn -  er det med stor stolthet og en god dose frykt. Stolthet fordi det er en glede å få lov til å lede en nysatsning på et felt som vokser så enormt raskt. Frykt fordi det ligger et stort ansvar i å forsøke å tilpasse produktet på en måte slik at flest mulig skal kunne ha glede av det.

En ting er likevel klart: Det er fryktelig spennende. Og det er virkelig på tide.

 

Det er på høy tid at mannfolk med interesse for stil blir tatt på alvor, og får et tilbud hvor de kan finne det perfekte antrekket, de største trendene, de beste butikkene, og de viktigste motenyhetene. 

Da jeg begynte i Mediehuset Nettavisen med ansvar for kommersiell mote og shopping, uttrykte jeg tidlig at jeg ønsket å starte en satsning myntet kun på menn. Flere var skeptiske til om det var et marked for det i Norge. Men jeg ga meg ikke, og fortsatte å pushe på for å kjøre mer herrestoff.

Og jeg føler jeg har lov til å si at det har funket.

 

Det siste året har inntektene for mote i Mediehuset Nettavisen tredoblet seg, i takt med at vi har hatt mye større fokus på mote for nettopp menn. Det er tydelig at norske menn er interessert i hvordan de kler seg.

 

"Fashions fade, style is eternal" er en velkjent klisjé. Sitatet skal komme fra den avdøde designeren Yves Saint Laurent, og om jeg får lov, vil jeg gjerne diskutere det en smule.

Motene og trendene falmer kanskje etterhvert, men det som er spennende med faget er at de som regel vender tilbake - ofte i ny innpakning.

 

Denne sesongen har vi innhentet trender fra mange tiår tilbake. Motebildet har handlet mye om 70-tallets rock-look, med grafiske elementer, og for gutta har dette skjedd i samspill med 40-tallets vide ullbukser og dresser. Utover våren og sommeren kommer vi til å avlegge 90-tallet et besøk, samt atter en gang titte ut over europeiske grenser - nærmere bestemt mot Asia.

Apropos Yves Saint Laurent er han blant annet kjent for at han i 1966 introduserte smokingen for damene, og dermed åpnet opp for androgynitet. Han var også en av få som hentet mye inspirasjon fra steder langt utenfor Europa. Begge disse trendene har nå fått en gjenopplivning, også på herrefronten.

Et sted på veien skiftet det androgyne bildet over fra å bare handle om at damene kunne gå i guttas klær, til at store motehus som Gucci og Burberry har åpnet opp for at menn skal kunne bruke både rysjer og blonder. Kanskje ikke noe for alle, men da kan man trøste seg med at moten svinger konstant. Style is eternal, og du skal få lov til å beholde din egen stil.

Men du skal samtidig få muligheten til å bli inspirert til å utvide repertoaret ditt.

 

Min jobb er å opplyse deg både om hva designerne foreslår, og samtidig komme med forslag til hva både jeg og resten av teamet mener kan se bra ut på menn. Med Side3 Stiltips håper vi at vi kan bringe moten tilbake til norske menn. At vi gutta i Norge kan vise at vi også er på samme stilnivå som våre skandinaviske naboer, og ikke minst resten av den moderne verden. For vi har absolutt muligheten og ressursene til det.

 

Jeg gleder meg til lanseringen av S3 neste tirsdag, og krysser fingrene for at du kommer til å finne noe du liker der. Og husk: Det er alltid lov å si ifra, korrigere og etterlyse.

Rett før vi åpner portalen går turen til London, til herrenes egen moteuke, London Collections: Men (LC:M). Her skal vi finne mer inspirasjon og hente inn informasjon til deg, samt gjøre en rekke store og spennende intervjuer, som vi gleder oss til å servere deg fremover.

Kanskje du kommer til å besøke S3 daglig, kanskje ukentlig, kanskje nesten aldri. Vit at du uansett alltid er hjertelig velkommen.

Tusen takk for at du vil være med videre.

 

Daniel

  

Instagram: @danielbratterud

 

Meeting Lucky Blue Smith in Berlin

Som eneste norske journalist var jeg så heldig å bli invitert til Berlin for å intervjue (sjølvaste) Lucky Blue Smith.

Fyren er jo en legende, selv om han bare er 17 år. Kanskje det var derfor han var så lugn og chill.

Egentlig fikk jeg 15 minutter til å intervjue ham, men vi hadde det så lættis på intervjuet at vi ble sittende i 35 minutter og bare le og kjase om vær og vind.


Etter det ble jeg innlosjert på Waldorf Astoria, i ei "litta" suite i 11. etasje, med utsikt over Zoologischer Garten og resten av Berlin.

Turen ble betalt av Zalando

 

 

/Arrival at Waldorf Astoria Berlin/


/Lucky Blue Smith & me/

 

Senere på kvelden var jeg på middag på Cooks Connection med Lucky Blue, folkene fra Zalando, og modell-legende og Chanel-musen Caroline de Maigret.

Jeg satt ved siden av Caroline og ovenfor Lucky Blue, og det var hyggelig å få tilbringe kvelden med to så inspirerende motepersonligheter utenom jobb også.

 

Alt i alt var det en helt awesome tur, og hvis du vil se intervjuet kan du lese hele her.

Her er også noen bilder fra turen:

 

Instagram: @danielbratterud

 

/Dinner at Cooks Connection Berlin/


/Caroline de Maigret & me/
/Breakfast in bed Waldorf Astoria style/

 

/Guerlain Spa//Berlin view from the library at Waldorf Astoria, with Camilla Jordal, who interviewed Caroline/ 


/Berlin Wall/

//Sunglasses: Dior / Jacket Gina Tricot / Shirt: Ralph Lauren //


/Coffee Break//En route to the hotel/

//Sunglasses: Dior / Jacket Gina Tricot / Shirt: Ralph Lauren //

 

Instagram: @danielbratterud

 

John Varvatos dinner in Copenhagen

Had a blast in Copenhagen at the John Varvatos dinner. He launched his new perfume 'Dark Rebel', which was hailed by GQ as "his most badass fragrance yet". During the 7-course meal at award winning restaurant Höst we also got to try Varvatos' other scents. 'Artisan' perhaps being my personal favourite. Thank you Polhem PR Denmark for an incredible evening!

 Turen ble betalt av John Varvatos

 

All photos: Andreas Wijk 

 Instagram: @danielbratterud

Balmain x H&M in Copenhagen

Nen bilder Andreas og jeg tok med Balmain x H&M, da vi tusla rundt i København i helgen.

Du ser hvem av oss som er modell, foråzirezånn...

Takk for en fet dag!

Some pictures Andreas and I took in Balmain x H&M.

 

 Instagram: @danielbratterud

 

Location: Christiania, Copenhagen

 

Outfits:

 

Me:

Blazer: Balmain x H&M

Coat: Diesel

Jeans: Whyred

Scarf: Holzweiler

 

Andreas:


Tee: Balmain x HM

Blazer: Balmain x HM

Coat: Diesel

Trousers: Asos

Shoes: Kenzo

 

Zalando Blog Awards in Copenhagen

Et lite knippe bilder fra Zalando Nordic Blogger Awards i København.

 

 

/ With Caroline & Andreas (Photo: Victor Jones/Zalando) /(Photo: Victor Jones/Zalando)

 


/ Before the twerk began, with Awa /

Some pics from Zalando Nordic Blogger Awards 2015 in Copenhagen

 Instagram: @danielbratterud

 

Outfit:

Jacket: Balmain x H&M

Jeans: Whyred

Tee: All Saints

Shoes: H&M

Riccovero

I regi av PR-byrået Presskontakterna ble jeg invitert på middag med norske Riccovero i deres showroom, i anledning lanseringen av deres Christmas Collection, og en sniktitt på deres kommende SS16-kolleksjon. Ole Jonny Eikefjord fra restaurant Eik stod for middagen, som var selvsagt var imponerende - mannen stod tross alt bak kronprinsparets bryllupsmiddag.

Her er noen bilder av kvelden. Takker og bukker til både Riccovero og Presskontakterna for en sjukt hyggelig kveld.

 


Instagram: @danielbratterud

Slik blir trendene for gutta

Moteukene for herrene er over for denne gang, og trendene for vår og sommer 2016 er foreslått av designerne.

I år var jeg på plass i London, men moteukene fortsatte både i Paris, New York og Milano (og til en viss grad i Firenze under Pitti Uomo, som blant annet inkluderte Moschino-showet for menn)

Og det er noen trender som stikker seg ut, som vi fint kan skrive oss bak øret og huske når vi skal planlegge garderoben for SS16.

 

Semsket skinn

Semsket skinn, og da spesielt skinnjakker har vært i motebildet allerede en stund nå, men vil komme enda sterkere tilbake i 2016. Det er også verdt å merke seg at også skjorter i semsket skinn vil figurere i motebildet allerede fra høsten og utover tjueseksten.

 
Dunhill, Gieves & Hawkes, Officine Generale, Belstaff. Foto: Produsentene

 

Kortere bukser

Dressbuksa forblir minst like populær som jeans neste vår, og kan kombineres med alt fra skjorter og poloskjorter til tees, singleter og gensere.
Dette er kanskje ikke noe nytt, men buksene blir stadig kortere, og anklene skal definitivt synes fremover. Slim-varianten er den som gjelder.

 

Missoni, Burberry, Canali, Calvin Klein. Foto: Produsentene

 

Grått

Selv om det er vår og sommer vil gråtonene fra høst og vinter dominere trendbildet også de varme månedene av 2016. Ton-i-ton er måten å gjøre det på, og varier også mønstre og materialer i samme look.

 

Versace, Calvin Klein, Paul Smith. Foto: Produsentene

 

Grønt

Det samme gjelder for grønt, men da gjerne med kontrasterende farger som beige, blått, sort og mørkebrunt.

 

Prada, Burberry, Canali, Burberry. Foto: Produsentene

 

Blomstermønstre

Mønstre fortsetter også neste år, og da gjerne i Østen-inspirerte varianter à la Chinoiserie.

 

Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Valentino, Dolce & Gabbana. Foto: Produsentene

 

Bomber jackets

Bomber-jakka har kommet for å bli, og både helt enkle varianter og mønstrede versjoner er lov, i alt fra skinn og bomull til silke.

 

Dolce & Gabbana, Burberry, Canali, Versace. Foto: Produsentene

 

Slitte jeans

Distressed jeans vender også tilbake, og slitte, opprevne og lappede olabukser kommer til å figurere i butikkene neste år.

 

Calvin Klein, Philipp Plein, Dolce & Gabbana, Tiger of Sweden. Foto: Produsentene

 

Blonder

Jada... Blant annet Moschino, Gucci og Burberry viste blondeskjorter på gutta på catwalken for neste år. Mer om det i innlegget under..

 

Gucci, Burberry, Gucci, Burberry. Foto: Produsentene

 

Instagram: @danielbratterud

Feminine toner

BURBERRY PRORSUM SS16

Photo: British Fashion Council / Burberry

Jeg føler muligens at Burberry med Christopher Bailey bak roret følger litt i Guccis fotspor. I 2016 vil nemlig det britiske motehuset at menn skal gå med blonderskjorter og lange skjerf, litt sånn som Alessandro Michele for Gucci foreslo først for den kommende høsten, AW15.

Moteverdenen sperret opp øynene for den overraskende androgyne og feminine kolleksjonen Gucci serverte, noe Side2s Ingeborg Heldal også kommenterte.
Men nå ser det ut til at flere store motehus følger etter.

 

BURBERRY PRORSUM SS16

Photo: British Fashion Council / Burberry

 

GUCCI FW15

Photos: Gucci.com

London Collections Men: Nigel Cabourn SS16

Nigel Cabourn viste en kort og nautisk kolleksjon i The Army Gym i Covent Garden. Jeg rakk heldigvis en tur innom, men bildene ble så som så..

Her er et par eksempler på hvordan Cabourn vil at vi skal kjøre sjøfartsstilen neste sommer. Ser for meg at denne stilen kan passe godt på late sommerdager ved en av Norges mange kystperler.

 

Nigel Cabourn showed a nautical collection in The Army Gym in Covent Garden. Luckily I had time for a quick pop-in, but the pics don't do the collection service.

This time Cabourn showed a nautical collection perfect for the maritime style prominent in both the Norwegian and British coastal areas.

 

All photos: Daniel Bratterud

Instagram: @danielbratterud

 

London Collections Men: BERTHOLD SS16

Er det en ting jeg digger med den britiske moteuken er at det er en så enorm variasjon i stiler og merker. London har virkelig alt, og det spenner fra ærverdig og herskapelig dressmote til avant-garde og spennende innovasjon. Her er noen av mine favoritter fra BERTHOLD SS16-presentasjonen, som ligger under sistnevnte stilart. Dette er Raimund Bertholds andre kolleksjon vist på LC:M, og den moderne og tekniske kolleksjonen var inspirert av artisten Klara Lidén.

Her er noen av plaggene vi ble presentert på Berthold SS16. De hadde for øvring visningen i The Swiss Church. Virker som om kirkeshow er det nye utover de norske landegrensene også.

All photos: Daniel Bratterud

Instagram: @danielbratterud

 

If there is one thing I love about London fashion week, its its enormous variation in both brands and styles.

London really does have everything, and the fashion spans from suited stylishness with flamboyant dandies and prepped-up businessmen to avant-garde and innovative designs with technical fabrics in vivid colours. Raimund Berthold's latest collection was definitely part of the latter trend, with his technical and modern collection inspired by artist Klara Lidén.

Here are some of my favourites from the BERTHOLD SS16 collection.

 

All photos: Daniel Bratterud

Instagram: @danielbratterud
Universal Music Norway: Garden Party 2015

I går var det duket for den årlige hagefesten til Universal Music. Tross varierende vær var det god stemning og høy partyfaktor i den erverdige residensen i Oslos ambassadestrøk.

Artister, journalister og bransjefolk løfta stemningen ut i de sene nattestimer. Ingeborg og jeg gled forbi pressevegg, og glemte i stor grad selfies i cocktailrusen, så her er et par stemningsbilder.

Hører dog at Lilia ruger på noen bilder på bloggen sin. Bra kveld ble det jaggu!

Takk for laget, Universal! 

Last night was the annual garden party hosted by Universal Music Norway.

The Norwegian music industry defied the looming weather to celebrate another year in music, in Oslo's embassy area. In the whiskey mist we forgot to take selfies. But I hear rumors that Lilia might have some shots.

All in all a great evening. Thanks, Universal!

 

Update! Lillia delivers: 

Fashion Week in London - London Collections Men (LC:M) SS16

Jeg var på plass i den britiske motemetropolen for å rapportere fra guttas egen moteuke, London Collections Men (LC:M).

I løpet av de siste dagene har vi fått servert de nyeste trendene for neste sommer. Jeg landet i Oslo for et par timer siden, men mens vi venter kan dere se noen bilder fra Tiger of Sweden-visningen her:

Instagram: @danielbratterud

 

I was just in the British fashion capital to report from Men's Fashion Week, London Collections Men (LC:M) Spring Summer 2016.

These last few days we've been presented the newest trends for next year's summer season. I literally just landed in Oslo a few hours ago, so while I sort all my pictures and reports you can enjoy some front row pictures from the Tiger of Sweden SS16 show here.

   

All Photos: Daniel Bratterud

When I met Dolce

One of the most monumental episodes from Milan was when I got to meet Domenico Dolce, of whom I am a huge fan.


Ever since I was a kid, Domenico Dolce and Stefano Gabbana have been the two most inspirational designers for me, and Dolce & Gabbana was actually the reason I started doing fashion at the age of fourteen.

I have followed the duo for quite some time now, writing pieces on their journey from 1983 to this day, so to meet one of these designers who have had such an impact on me was a true honour.

We got to talk for a while about my respect and appreciation of the brand, for which he seemed genuinely grateful. We discussed collections and shows, before I headed to the amfAR galla.

All in all, a momentous event in my career.

 

Photo: Georg Frøyen Soltvedt

ECCO Leather Event

ECCO and House of Communication held a seminar on leather for selected press and buyers, followed by a workshop where we were given insight into the production of leather goods.

The Danish brand has expanded from shoes to purses, bags and other leather goods, selling high quality products all over the globe. Lead by Mikkel Jensen and Alice Topart, we got the chance to make personal bags with our own hands, in leather qualities of our choosing. All in all, interesting and nice to see the production chain, ending up with your own customized product.

 All photos: Daniel Bratterud ( www.thesilverstreets.co.uk)

Salvatore Ferragamo launch of Emozione

Salvatore Ferragamo threw his Friday Night Emotion party in Milan, where he launched his latest perfume Salvatore Ferragamo Emozione.
It was a star-studded glitz party at the old Senate palace, which was turned into a renaissance garden for the occasion, providing dramatic scenery for the exclusive soiree.
We were given a stunning performance by composer and pianist Ludovico Einaudi, who played his famous (and incredibly beautiful) piece Una Mattina. This magical solo piano concert was teamed with an astonishing 3D-projection on the palace walls, as top model Malgosia Bela slowly entered the courtyard presenting the fragrance.
Afterwards, Duran Duran daughter Amber Le Bon and ballerina Emilie Fouilloux kept the fashion party heated with their fierce DJ set running far into the late hours.
 
Salvatore Ferragamo Emozione will be in stores February 2015.
However, I was given a bottle of the fragrance which I will try to post a review of in one of the coming posts.
  
  All photos: Daniel Bratterud (www.thesilverstreets.co.uk)