hits

mars 2016

Gant Diamond G - by me

Gant lanserer i disse tider sin nye linje "GANT Diamond G", som er deres mest eksklusive linje, og Eline og jeg ble bedt om å velge våre favoritter fra kolleksjonen.

På førlanseringen i GANT-butikken i Stortingsgata i Oslo fikk vi våre egne seksjoner hvor vi hadde kommet med tips og stylet plaggene.
Schtas.

I Diamond G-kolleksjonene finner du det beste GANT har å tilby. Prisnivået er hakket høyere, men det er absolutt verdt det.

Det første man legger merke til er kvaliteten  og passformen. Klærne sitter som de skal, og stoffkvaliteten er sjukt digg.

 

To ting jeg har brukt ofte (!) siden kvelden er en koboltblå genser i kasjmirblanding. Den funker som F til så å si alt, og har en perfekt kasjmirmiks som gjør at den også funker på sommeren. En annen vinner er en lyseblå skjorte som er spesialdesignet for folk som reiser mye. Den har litt stretch, krøller lite og har en halvformell semi-spread-krage. Perfekt for meg.

Under ser du noen flere bilder fra eventet:

 
Instagram: @danielbratterud

(SEN) julemiddag med Lindemans

Her har jeg surra i bildene, men tenkte å få ut noen bilder fra julemiddagen med australske Lindeman's (som er eid av Treasury Wine Estates).

Geelmuyden Kiese inviterte oss på en treretters på Lysebu, hvor vi lærte om mat og vin, og hva som passer til hva. Nå var dette i første omgang myntet på julemat, men jeg lærte mye, som at du kan drikke rødvin til torsk, og at visse hvitviner funker godt til ribbe.

Gleder meg til å lære mer om vin, og forhåpentligvis dele det med dere.

 
 

Disclaimer: Middagen var gratis. Dette er ikke en alkoholreklame. Tell dykk som drekk: Gjør det med sunn fornuft.

 

Instagram: @danielbratterud